Sneakpeak hoogzomercollectie 2014 Nikkie By Nikkie

Nikkie by Nikkie is het modenmmerk van duizendpoot Nikkie Plessen. Nikkie Plessen is een echt alles kunner. Wat Nikkie aanraakt veranderd in goud, ze is een echt zondags kind. We kunnen haar allemaal al van TV waar ze haar sporen al meer dan verdiend heeft.
Ze versccheen in 1988 al in onderweg naar morgen.  Ook was ze te zien in Goede tijden Slechte tijden, was ze te zien op Jetix, costa, I.C. enKees en Co. Nikkie Plessen is dus altijd al een drukke dame geweest die weet wat ze wil en dat ook bereikt. Echt bekend werdt ze toen ze bij TMF het stokje overnam van Renate Verbaan en in 2008 stapte ze over naar RTL waar haar cariere pas echt in een stroonversnelling kwam.

Nikkie heeft altijd al intresse voor fashion gehad en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Haar stijl is onmiskenbaar Nikkie Plessen, en is al vele malen gecopieerd.  Als moeder, Itgirl, tv persoonlijkheid en moeder weet ze als geen ander hoe een perfecte garderobe eruit moet zien. Nikkie Plessen fashion is draagbaar, betaalbaar, stoer, chic en elegant.

Het fashion label van Nikkie Plessen is NIKKIE BY NIKKIE. haar collecties zijn een weerspiegeling van haar eigen persoonlijkheid en stijl. Alles is met elkaar te combineren zodat je een heel eigen draai kunt geven en het aan je eigen stijl kunt aanpassen. Haar Collecties zijn ook perfect met elkaar te matchen. Alles is zo ontworpen dat je er het hele jaar plezier van kunt hebben. Dus die fijne trui uit de wintercollectie van Nkkie by Nikkie staat gweldig op het broekje uit de nieuw zomercollectie van Nkkie by Nikkie. Ook zijn iems van Nikkie by Nikkie mooi te matchen met je eigen basis garderobe, die krijgt dan meteen een geweldige fashion boost en is weer meteen up2date.

We kunnen ook niet wachten tot de nieuwe hoogzomercollectie van Nikie by Nikkie uitkomt. We hebben echt ontzettend gave items voor jullie geselcteerd. ook in deze Nkiie by Nikkie collectie zitten weer aparte thema's. maar onderling zijn deze ook mooi te combineren. De fotoshoot van de Nikkie by Nikkie High Summer Collection vondt plaats in marbella. We hebben al een paar foto's mogen zien. en deze zijn amazing. Nu is het nog moeilijker om te wachten op deze mooie nkkie by Nikkie collectie. Als het goed is komen de eerste items al aan het einde van maart binnen. Als je ons blog blijgt volgen houden we jullie op de hoogte

.nikkie plessen hoogzomer 2014