Jacky Luxury op de modefabriek januari 2014

Zoals elk jaar, zelfs 2x per jaar waren wij van Lala Loves fahion vanmiddag weer te gast op de modefabriek in Amsterdamse RAI. Hier geven heel veel mooie en belangrijke modemerken alvast een voorproefje op wat gaat komen en mogen we al het moois alvast bewonderen.
De stand van Jacky Luxury was weer fenomenaal en was echt 1 van de mooiste stands van de hele hal, De Jacky stand viel meteen op en ademde de sfeer van Jacky Luxuy: chic, classy en trendy. Wat werden we weer blij van de mooie Jacky Luxury Collectie. Zelfs de missen van Miss Nederland waren aanwezig in de stand van Jacky Luxury  Dat deze missen echte beauties zijn dat was al een feit. Maar als je dan oog in oog met ze staat dan moet je toegeven dat ze echt adembenemend mooi zijn. En dan blijken ze niet alleen mooi maar zijn ook nog eens reuze aardig. De kleding van Jacky Luxury is ze op het lijf geschreven. Want Jacky Luxury fashion geeft je altijd net dat extra's en speciaals.
We werden weer warm en hartelijk ontvangen door Jasmijn en Kitty, wat en topmeiden zijn het ook. Ook Justin was reuze enthousiast over de Jacky Luxury wintercollectie voor de fall-winter 2014. En niet voor niets het is met recht een top collectie. Met weer ontzettend mooie nieuwe modellen van de Jacky Luxury winterjassen, met mooie en luxe bontkragen. Maar er waren ook mooie winterjackjes in aparte modellen. En we waren meteen dol op de nieuwe Jacky Luxury Jurkjes, echte feestelijke partydresses van Jacky Luxury, maar ook mooie jurkjes die je naar je werk aankunt met bijvoorbeeld een fijn jasje erover. Ook de loungewear van Jacky Luxury was weer in 1 woord geweldig, hier liggen dan ook de roots van Jacky Luxury.
Jacky Luxury kleding kenmerkt zich altijd door een aparte twist of mooie details en afwerking. Er waren nu ook weer fantastische items met mooie leren details, geweldige prints en mooie stoffen. Jammer dat we er op moeten wachten tot de winter van 2014, maar we verheugen ons er nu al op.