Ibana style update zomer 2014

Ibana is een Nederlands modemerk met international faam en alure.

Ibana is een modemerk dat tegelijkertijd tijdloos en vernieuwend is. Items van Ibana koop je dus voor een langere tijd. Door de goede kwaliteit van het materiaal dan Ibana gebruikt kan je er ooklang plezier van hebben. 
De ibana showroom in het world fashioncenter in Amsterdam is ook een beetje te vergelijken  met een snoepwinkel. Ibana heeft een groot assortiment aan trendy fashion items.Ibana is gespecialiseert in leren jasjes. De leren Ibana jasjes hebben inmiddels een rotsvast reputatie. Een leren ibana jasje is een musthave voor iedere fashionista. Maar ook de suéde jackets van Ibana zijn onmisbaar in je basis garderobe. Ibana heeft het roemruchtte ROCKY jasje uitgevonden. Er is natuurlijk geen groter compliment dan dat je gecopieerd wordt. De Ibana Rouge rocky jasjes zijn zelfs meerdere malen gepopieerd, maar geen enkele copie komt ook maaar een beetje in de buurt van de enige echte Ibana jasjes. 

Voor deze zomer zijn er al fantastische Ibana items binnen.
Zo zijn er al leren jurkjes van Ibana online te verkrijgen in onze webshop. Er is een zwart leren Ibana dress. Deze Salmon Rose jurk van Ibana is voor de helft van leer en voor de andere helft van soepele jersey. Er is ook een spectaculaire leren ibana jurk van off-white leer. Deze valt wat langer en zorgt voor een spectaculair figuur. Ook deze half leren jurk van Ibana combineerd het witte leer met zwarte jersey. Niet te vergeten onze bestseller van Ibana rouge: Het ibana lotus jasje, deze is ook te zien in de reclamecampagne van Ibana. Niet zo gek want het lotus jasje van Ibana is het perfecte leren jasje.

We zijn zo enthousiast over de fashion van Ibana dat we er pagina's vol over kunnen schrijven. Bijf onze blog volgen voor meer ibana updates

wwww.fashionobsession.nl