New brand: Given Fashion - Its Given - You can't live a possitive life with a negative mind

Given fashion is het nieuwste merk op lalalovesfashion.nl. Givenfashion bestaat pas sinds 2010, maar alle IT-girls hebben het merk inmiddels al omarmt. Its Given fashion is opgericht door John Hofwijks en Melissa Hofwijks - van der Wal. Melissa heeft al een indrukwekkende modellen carierre achter de rug en is het gezicht van Given Fashion.

De kracht van Given fashion is dat je met kleding een krachtig statement kan neerzetten en kan uitstraling wie je bent. Fashion van Given is van hoge kwaliteit en dat straalt het ook uit. Alle items hebben een laidback en luxueuze uitstraling.

Jumpsuit van Given
Wij van lalalovesfashion zijn helemaal in love met de jumpsuits van Given Fashion. We hebben het givenjumpsuit in een mooie peach kleur met een overslag top en een kanten achterkant. Dat achterpand is gevoerd dus hoef je je ook geen zorgen te maken of je bh erdoor te zien is. Dan is er nog een Given jumpsuit waarvan het stof uit 2 lagen bestaat. Het bovenste laagje is een laagje kant, deze laagjes zitten aan elkaar vast en geven een heel mooi effect. We waren meteen helemaal weg van dit model en hebben ze meteen in 2 kleuren genomen, kiezen was te moeilijk. Ze zijn er in peach en in grijs, dus nu aan jullie de moeilijke keuze welke het mooiste zal zijn.
Zeker is dat het Given gilet er erg mooi op zal staan. Het Gilet van Given betaat uit allemaal zachte haartjes en draagt erg comfortabel, ook omdat er een beetje rek in het materiaal zit. Het gilet heeft nog een speciaal effect en dat is het overkloop van de kleuren, deze loopt van creme naar peach en hierdoor is het weer net even anders dan anders en is het uper om te combineren.

Over de dress van Given kunnen we maar 1 ding zeggen: AMAZING! Deze jurk is zo mooi en zo sexy dat je er zeker niet over het hoofd gezien kan worden als je deze Given jurk draagt. De aansluitende pasvorm zorgt dat je er een mooi figuur in krijgt. Het materiaal voelt al pure luxe op je huid, het heeft stretch zodat het comfortabel draagt maar het is ook stevig. 
Natuurlijk kan een loungepak van Given niet ontbreken. Roy Donders heeft het begrip huispak echt op de kaart gezet. En je moet teogeven: het draagt geweldig. Maar we willen dan wel een stijlvol huispak. Het loungepak van Given is stijlvol en classy. Ook hiet zien we weer het speciale materiaal met het kanten laagje weer terug. Doordat de ritsen van een rosé gouden materiaal zijn gemaakt krijgt het given joggingpak een glamorous uitstraling. 

Given fashion