http://www.lalalovesfashion.nl/shop/beachwear.htmlSwimwear online zomer 2014

Het belangsrijke fashion item van de zomercollectie is een bikini of een badpak. Want als het goed is ga je daar heel veel tijd in doorbrengen. Daarom besteden wij van lalalovesfashion.nl altijd heel veel aandacht aan onze collectie bikini's. Je bikini moet een perfecte pasvorm hebben, je sterke punten benadrukken en voooral erg mooi zijn. Wij hebben altijd bikini's van de leukste en hotste merken die er op dit moment. Tenminsten dat vinden we zelf. Maar uit jullie reacties blijkt dat we niet de enigen zijn die blij worden van onze online bikini collectie. die dus echt de deur uit vliegt.
Op lala loves fashion vindt jij dus jou perfecte sexy bikini, want lala looooooooooooooves summer.

Phax swimwear: bikini's van Phax. 
Phax bikini's stralen altijd fun uit, de kleuren en de dessins zijn fris en levendig. Een Phax bikini bevat alle essentiele elementen die een perfecte bikini moet hebben. Items uit de beachwear collectie van Phax hebben een goede pasvorm. Het Colombiaanse swimwear merk Phax bestaat niet voor niets al sinds 1991. In die tijd heeft Phax zich meer dan bewezen en is uitgegroeid tot een swimwear merk van formaat 
Maaji swimwear: bikini's van Maaji.
De Maaji bikini collectie zit altijd vol met verrassingen. Elke Maaji collectie is geinspireerd op een magisch en surreal thema. Dit is het resultaat van de jaren lange ervaring in beachwear van het Maaji ontwerp team. De zusjes Manuela en Amalia Sierra zijn de drijvende krachten achter Maaij beachwear. Ze weten precies wat wij vrouwenzo belangrijk vinden in een bikini. Met als resultaat een Maaji bikini met een fijne pasvorm die sexy is en ook vaak aan 2 kanten draagbaar is.
Cosita linda swimwear; Bikini's van Cosita linda 
Cosita Linda bikini's zijn werkelijk juweeltjes van bikini's. Aan elke bikini van Cosita Linda is heel veel tijd en aandacht besteed en dat zie je ook meteen. De dessins zijn geweldig en one of a kind. De details van Cosita Linda beachwear zijn verfijnt en apart. Ze versieren de Cosita Linda bikini's met kwastjes, bedeltjes, kralen en pailletten. Zonder consessies te doen aan draagbaarheid en comfot.