Lipsy London jumpsuitTrend update: tropical summer prints

Nu de dagen steeds langer worden en de temperatuur langzaam maar zeker wat oploopt, begint het bij ons steeds meer te kriebelen. Want 1 ding is zeker: De zomer komt eraan. En wij hebben er reuze veel zin in . Dat is ook niet voor niets wat het lalalovesfashion HQ is een waar mode walhalla. Werken lijkt hier dus absoluut niet op werken. 
Een van de trends van het komende seizoen zijn de tropische print. Op alle cawalks van de grote modehuizen zagen we deze trend al voorbij komen. Tropical printjes zij het helemaal en ze zorgen vor een instant zomers gevoel. Gelukkig zijn de Tropical print items die je op lalalovesfashion vindt allemaal reuze betaalbaar.
We hebben onze tropical musthaves voor jullie op een rijtje gezet.

Hierboven zien je al onze all-time favorite: De Lipsy London jumpsuit in tropical jungleprint. Lipsy London fashion is nu eenmaal niet voor muurbloempjes. De designs van Lipsy london zijn gedurft en sexy.

Fracomina playsuitDeze Beauty is van Fracomina.

Het Fracomina playsuit in tropical print. Fracomina combineerd een vrolijke bloemen print met een hippe Missoni print. Het playsuit van Fracomina staat vbovenaan op onze wishlist en we zien onszelf al over een zonnige boulevard flaneren.

Maxi dress van Tailor and ElbazDe Tailor and Elbaz maxi dress

De lange jurk van Tailor&Elbaz in tropische print. Deze print heeft een zomerse vibe en doet ons denken aan zwoele zomeravonden en beachparty's. Door het koord in de taille krijg je een zandloper figuur. Deze tropical dress van Tailor & Elbaz is uit de Cotton Candy van Tamara en Maria

lipsy London tropical dressLipsy Londen Sweetheart dress

 Deze dress van Lipsy in tropical print heeft blauw als main color. Hiercool oogt hij fresh & edgy. Lipsy London maakt perfecte party dresses met geweldig pasvorm. Het materiaal van de sweetheart dress van Lipsy is licht stretch en draagt comfortabel.

 Fracomina pencil skirt in tropical printFracomina pencil skirt in tropical print

Deze print is onze favoriete van alle printjes het is sexy, classy en summery. De Fracomina tropical print skirt in 2 dessins. Een classy streepje en een tropical fruits print. Van deze print is er ook een Fracomina dress op voorraad.

Verder vindt je nog heel veel meer tropische printjes op www.lalalovesfashion.nl. De zomerse printjes laten de zon vanzelf schijnen. En als die komt dan zijn wij er meer dan klaar voor.

Happy shopping XOXO

Lala loves fashion en tropical prints