Josh V onlineJosh V Hoogzomer collectie

Josh V is het fashion brand van It girl Josh Veldhuizen, De collecties van Josh V verschijnen 4 x per jaar. We hebben dus de Josh V fall-winter collection. Deze komt uit als de dagen wat korter worden en we beginnen te denken aan vestjes en truitjes. Dan is er de Josh V party collection, deze omt uit als het echt wat kouoder is en we denken aan een party dress voor de feestdagen. Daarop volgt de Josh V spring-summer collection, precies op tijd net op het moment dat we verlangen naar de zon. En als ultieme zomer collectie is daar de Josh V High Summer Collection, vol met zomerse kleuren en designs.
Josh V geeft al haar collecties namen en voor de Josh V hoogzomer collectie heeft Josh Veldhuizen de coole naam de Twelve 2.0 collectie verzonnen. De eye catcher van deze collectie is de Josh V beauty dress die ze samen met Mascha van Beauty gloss heeft ontworpen. Mascha Feoktistova is Nederlands beroemdste en populairs beauty blogster. En wij volgen allemaal heel trouw haar BeautyGloss Vlog online. Josh Veldhuizen is ook een trouwe fan van haar, en adersom is Mascha een fan van Josh V fashion. Dus een samenwerking kon eigenlijk niet uitblijven. Samen hebben ze een het musthave Beauty jurkje ontworpen. Dit jurkje is perfect om te toveren van work to play en andersom, ook past het iedereen mooi no matter wat je ook voor curves hebt. 
Maar laten we de rest van de Josh V Twelve 2.0 hoogzomer niet vergeten. Want deze zomerse twelve collectie is meer dan mooi. Josh V heeft in deze collectie gekozen voor mooi heledere kleuren als Fuchsia. Lime en Orange. Uiteraard zit deze collectie weer vol met Josh V t-shirts met catchy prints, en Josh V skirts om je bruine benen in te showen, zo is er de Sarina maxi skirt met mega split. En wannehave Josh V jasjes die werkelijk de deur uit vliegen  en uiteraard de trendy Josh V broeken die zo fijn zitten dat je ze niet meer uit wilt doen. En last but not least de Josh V tassen en Josh V wallets. Zo mooi en functioneel, dit zijn bijna collectors items.
Eigenlijk willen we alles van deze Twelve 2.0 Collection van Josh V zo in onze kast hangen. het is echt weer een top collectie. Thanx Josh