www.lalalovesfashion.nlInkopen op hoog niveau bij Danie Bles

Gisteren was het dan zover, de inkoop van ons nieuwste mode merkje BY DANIE. Steeds zijn wij weer op zoek naar mooie aanvullingen op onze mooie modemerkjes. Ons oog viel op de mooie collectie van BY DANIE

By Danie is het modemerk van fashionista in hart en nieren Danie Bles. De hele familie Bles is actief in de mode en fashion is DANIE BLES met de paplepel ingegeven. Door haar elegante, chique looks werdt ze al gauw gevraagt om de styling voor grote modemagazines te verzorgen. En natuurlijk kennen we Danie Bles al als de styliste van oa Sylvie Meis, Do, Yolante en heel veel andere. Ze wordt niet voor niets de Rachel Zoe van de lage landen genoemd.
Helemaal op de allerhoogste etage van het fashioncenter in Amsterdam zit een waar modewalhalla verstopt. Hier is het DANIE BLES HQ. En het is echt een paradijsje. vanuit hier zit Danie Bles met haar team letterlijk en figuurlijk bovenop de trends van het komende seizoen. Danie Bles weet als geen ander deze te vertalen naar draagbare musthaves met sterallures. De showroom was een zonnig en licht en paste perfect bij de Danie Bles zomercollectie van 2015. En het uitzicht was echt amazing, we keken helemaal over zonnig Amsterdam heen. Na een warm welkom en een lekker kopje thee met wat lekkers om te knabbelen mochten we de By Danie collectie in duiken. 
En wauw, we hadden er al heel veel van verwacht maar het overtrof onze stoutste modedromen. De BY Danie summercollection 2015 is mooier dan mooi. De stijl past echt bij Danie Bles en ademt de sfeer van Ibiza met een vleugje rodeo chic. En kiezen was een onmogelijke taak. Het ene item was echt nog mooier dan het andere item. Zo waren er stylish By Danie jasjes met stoere details, By Danie jurkjes waar we onszelf al in zagen rond paraderen. By Danie jumpsuits met internationale allure, comfy chique by Danie sweaters en nog heel veel meer. Want de BY Danie zomer 2015 colllectie is een grote collectie met voor elk wat wils.
Maar daar bleef het niet bij, want er komt ook nog een By Danie Hoogzomer collectie voor 2015. Deze Collectie deed niet voor de zomercollectie onder. Deze Highsummer By Danie collectie heeft verfrissende key pieces die je zommergarderode net die finishing touch gaan geven. En dit zijn echt juweeltjes van Danie Bles waar iedereen van gaat zeggen: Wauw i want that dress!
Tja en nu maar wachten tot het binnen gaat komen. En dat is het enige slechte nieuws wat we kunnen melden, want dat gaat nog tot Januari duren. Maar ja we hebben wel weer wat om naar uit te kijken en te mijmeren. Want wij zien onszelf dus echt al rond dartelen in een By Danie Ibiza dress 

XOXO Lala