www.lalalovesfashion.nlB.loved zomercollectie.

De spring summer collection 2015 van B.loved is weer fenomenaal.

B.loved fashion is een echt hype in modeland en wij snappen heel goed waarom. B.loved fashion is namelijk vernieuwend, verassend, hip en bovenal betaalbaar. Wij vinden dat allemaal erg belangrijk en B.loved heeft het allemaal.

B.loved fashion is het fashionbrand van Robbie van Heaften bestaat inmiddels al vanaf 2006. Eigelijk is het allemaal per onngeluk gebeurd. Robbie werkte als een fashion agent en zag ineens waar zijn roeping lag: Het maken van mode voor vrouwen die goed in hun vel zitten en dit ook uitstralen. B.loved is begonnen als een jewelry brand maar is uitgegroeit tot een waar mode imperium. Het is al lang heel veel meer dan B.loved jewels alleen. Inmiddels is B.loved fashion een begrip in modeland en heel een vaste schare fans en volgers die B.loved fashion met heel veel plezier dragen. 
Nu is er Breaking News, Na B.loved jewels, B.loved fashion, B.loved perfume is er een nieuw hoofdstuk in het succesvehaal van B.loved. Binnen kort wordt B.more fashion gelanceerd. We hebben al een kijkje mogen nemen, en we moeten zeggen dat het er allemaal erg veelbeloved uitzien. LALA LOVES B.MORE.

Er is nu al een fijn gedeelte van de B.loved zomercollectie binnen en het zijn stuk voor stuk echte musthaves waaar we hebberig van worden. Het ontwerpteam van B.loved heeft ibiza als inspritatie gebruikt en daar worden wij maat wat blij van, we love ibiza!
Natuurlijk heeft zijn er weer sjaals van B.loved. B.loved maakt namelijk prachtige sjaals die origineel en perfecte style items zijn. Er is de B.loved ruffel sjaal, deze is mega groot en heeft heel veel mooie details zoals ruffels en franjes. En er zijn B.loved pompon scarfs, deze zijn allemaal uniek en one of a kind. Elke sjaal heeft weer een andere afwerking met pompoentjes, kralen, flossjes, klosjes, bedels en nog heel veel meer. Deze B.loved sjaals zijn echte beauties. En je hebt er altijd 1 die uniek is.
We hebben ook catchy B.loved shirtjes binnen, ze zijn er in 3 kleuren en in 2 printjes. zo is er het I SHOULD HAVE BEEN A PRINSES shirt en er is een I'M NOT CONFUSSSED, I AM CONFLICTED. We love shirtjes als deze B.loved t-shirts, want zij zeggen wat wij denken. Natuurlijk is de pasvorm ook erg goed en zijn ze perfect te mixen en matchen met je summer wardrobe. Maar er zijn ook vrouwelijke B.loved tops binnen, met sexy v-hals. Deze zijn perfect om te combineren met je favoriete jeans.
Onze fashion favorite is het B.loved jumpsuit. Het is in 1 woord prachtig en we zien onszelf als al flaneren op het strand onder de palmen. Het B.loved playsuit is in wit en heeft mooie borduursels met kralen.
Houd lalalovesfashion in de gaten want er komt ook nog een geweldige B.loved bikini aan en er zijn hotte B.loved tuniekjes onderweg 

Er zijn verschillende manieren om B.loved uit te spreken-schrijven. Beloved, B-loved, Bloved, B.loved. Ons maakt het niet uit ze zijn allemaal brilliant en staan voor mooie B.loved kleding in zachte vrouwelijke kleuren en printjes. Kies nu jouw b.loved favorite en bestel ze snel in de Lalalovesfashion webshop. Enne we gaan jullie zeker op de hoogte houden van al het modenieuws omtrend B.loved en B.more. KEEP U POSTED